Aanbevolen: Yoga mat kopen - Personal training Overveen - Personal coach in Mechelen
 Thaise Massage Langestraat Brugge  thumbnail

Thaise Massage Langestraat Brugge

Published Jul 12, 23
2 min read

Thaise Massage Goes

“Hoe kan dit?” vroeg hij. Ik heb hem toen de Methylcobalamine en Dibencozide tabletten laten zien en verteld dat de Nederlandse B 12 injecties van de Hydroxocobalamine bij mij geen blijvende resultaten gaven (geile thaise massage). Hij vond dat ik met de zuigtabletten moest doorgaan. En noteerde alles. Ook mijn neuropathie (het niet goed functioneren van een of meer zenuwen –red-) is sterk verbeterd.Mijn tenen kunnen weer zelf omhoog. De door artsen in verband met mijn Amyloïdose aan mij voorspelde luchtweginfecties en longontstekingen zijn geen enkele keer voorgekomen. Wel een flinke schimmelinfectie. Die nu ook weg is. En ik durf nu echt te stellen dat deze nare en uiteindelijk dodelijk ziekte, Amyloïdose, bij mij tot stilstand is gekomen.

Dan hoorde ik weer vanuit onze patiënten-lotgenotengroep op Internet: “Die en die is stervende en die is er ineens niet meer, of die reageert niet meer”. thaise massage leopoldsburg. (thaise massage oost-vlaanderen). Van dat hele groepje van drie jaar terug ben ik, op een enkeling na, de enige die nog in leven is. thaise massage goed voor rug. “Heel frappant” zei laatst een dokter - thaise massage ghent.

Hij zei: “Ik zou er vooral mee doorgaan. Als het mijn lichaam was, zou ik dat ook doen”. Als ik voldoende enzymen gebruik bij het eten, heb ik ook geen opgezette buik meer na het eten. thaise massage molenstraat kontich. Ik slaap beter en dieper. Mijn haar valt niet meer zo uit. En ziet er nu veel gezonder en glanzender uit.Door de dagelijkse inname van Vitamine B12 blijkt ook dit probleem opgelost te zijn. Ook mijn libido is toegenomen, ook omdat ik nu veel beter in mijn vel zit - traditionele thaise massage rotterdam. En geestelijk voel ik me dus veel helderder. Ook kan ik me veel beter weer concentreren. Het lukt me weer om een boek te lezen.

Thaise Massage Mechelen

Ik had in een gesprek soms ook problemen om op woorden te komen (thaise massage grimbergen). Nu heb ik dat een stuk minder - thaise massage nieuw vennep. Ik voel me geestelijk sowieso veel sterker, weerbaarder: mijn ja en nee zijn voor mij veel duidelijker geworden. En het is misschien gek om te zeggen maar ik voel me nu als mens veel sympathieker en liefdevoller.Ik heb, al met al, gewoon veel meer conditie, meer levenslust en meer daadkracht! Het is voor mij nu zo duidelijk, zo helder, zo normaal…dat een tekort aan die Vitamine B12 aan de basis ligt van heel veel ziekten en lichamelijke ongemakken (thaise relax massage). Ook van geestelijke problemen trouwens. Maar ‘ze’ snappen het niet.

Latest Posts

Thaise Massage Valkenswaard

Published Sep 05, 23
9 min read

Thaise Erotische Massage Eindhoven

Published Sep 05, 23
7 min read

Thaise Massage Blankenberge

Published Sep 02, 23
10 min read